WYSIWYG Web Builder
Integratie Nortel in Avaya

In het verleden heeft Nortel met haar Meridian lijn met producten van hoge kwaliteit veel bedrijven in de midden- en grootzakelijke markt bereikbaar gemaakt en gehouden. Later werd de naam gewijzigd naar o.a. CS1000.
Nog steeds zijn er veel van deze systemen actief, al dan niet voorzien van recente software versies zodat ze voldoen aan de hedendaagse wensen en eisen.

Avaya heeft deze productlijn geïntegreerd in haar nieuwe platforms; een modern systeem op basis van vertrouwde technologie.


Integratie Aastra in Mitel
Ook Aastra is in een groter geheel opgegaan, in dit geval is het onderdeel geworden van Mitel.

Onderdelen van de Aastra systemen zijn onderdeel geworden van de nieuwe omgevingen van Mitel, zoals terug te vinden in producten van de MiVoice lijn.
Naast deze producten is ons netwerk met collega bedrijven zo groot dat we opdrachten aannemen ongeacht welk leverancier.

Overige leveranciers van vaste telefonie
Onze inzet houdt niet op bij bovengenoemde systemen. Door contact met en inzet van collega bedrijven kunnen we bedrijven en instellingen altijd voorzien van expertise bij vragen over en problemen op hun telecommunicatiesysteem.

Managed Voice Systemen
Op dit gebied streeft BATAC er naar merkonafhankelijk te zijn en geheel naar de wens van de klant het gewenste systeem in te richten.

BATAC
Communications
copyright 2015 batac.nl Service +31 (0) 252 622932 mail: sales@batac.nl
Home Producten Installatie Beheer/Service Samenwerking Ontwikkelingen Aanbiedingen Contact